Το πρόγραμμα του 23ου Συνεδρίου της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Παναχράντου, το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, από τις 11:00 π.µ. έως τις 15:00 µ.µ., γνωστοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Άνδρου και το Επαρχείο Άνδρου και έχει θέμα: «ΑΝ∆ΡΟΣ: Από το χθες στο σήμερα και οι προοπτικές για το αύριο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 23ου Συνεδρίου της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου:

Α’ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 11:00 π.µ. – 13:00 µ.µ.

Συντονίζει ο Γενικός Γραμματέας της Ε.ΚΥ.Τ. κ. Αντώνιος Τζιώτης και τη γραμματειακή υποστήριξη έχει αναλάβει η σύμβουλος της Ε.ΚΥ.Τ. κα. Τατ. Αναγνωστοπούλου.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

  • Προέδρου της Ε.ΚΥ.Τ κ.  Γ-Θ. Μαγκανιώτη.
  • Καθηγουμένου της Ι. Μονής π. Ευδόκιμου
  • Δημάρχου Άνδρου κ.  Θεοδοσίου Σουσούδη
  • Επάρχου Άνδρου κ.  ∆ηµητρίου Λοτσάρη
  • Προέδρου της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών κ. ∆ηµητρίου Κορρέ

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

1) Γεώργιος Ανωµερίτης, Οικονομολόγος – Θέμα:  «Ανδριώτες δικαστές στη Χίο» (διάρκεια 15’)

2) Γεώργιος ∆αρδανός, Εκδότης – Θέμα: Άνδρος, χθες – σήμερα – αύριο (διάρκεια 15’)

3) Γεώργιος Πίττας, Συγγραφέας – Ιδρυτής του Greece Gastronomy Guide – Θέμα: «Γαστρονομία και Τουρισμός. Γαστρονομικές Κοινότητες και ανάπτυξη στο πιάτο µας»  (διάρκεια 15’)

4) Διαμαντής Μπασαντής, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Θέμα: «Από τα έντυπα στα ηλεκτρονικά μέσα στην Άνδρο και στις Κυκλάδες» (διάρκεια 15’)

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ (διάρκεια 15’)

Β’ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 13:30 π.µ. -15:00 µ.µ.

Συντονίζει ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.ΚΥ.Τ. κ. Δημήτριος Γκιολές και τη γραμματειακή υποστήριξη έχει αναλάβει η Έφορος της Ε.ΚΥ.Τ. κα. Ευαγγελία Κοντού.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

1) Λυδία Παλαιοκρασσά, Ομότιμος Καθηγήτρια του Παν/µίου Αθηνών – Θέμα: «Οι αρχαιότητες της Άνδρου, το ευρύ κοινό και η προβολή τους στο μέλλον»  (διάρκεια 15’)

2) Παναγιώτης Καµηλάκης, τ. Ερευνητής Ακαδημίας Αθηνών – Θέμα: «Οι παραδοσιακοί μαστόροι της Άνδρου και η προσφορά τους στην αρχιτεκτονική» (διάρκεια 15’)

3) Ελένη Πολίτου, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Άνδρου – Θέμα: Βιώσιμη ανάπτυξη και τουρισμός (διάρκεια 15’)

4) Γεώργιος ∆άµπασης, Σκηνοθέτης – Μαριάννα Φωτοπούλου, Δημοσιογράφος. Προβολή βίντεο µε θέμα: «Νέα μέσα διαφήμισης των νησιών µας και 60 χρόνια της εφημερίδας “Ανδριακή ”» (διάρκεια 15’)

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ (διάρκεια 15’)

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ από τον κ. Λάζαρο Θεόφιλο, επίτιμο Πρόεδρο της Ε.ΚΥ.Τ. (διάρκεια 15’)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.