Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνουν συνέδριο – διάλογο με φορείς και πολίτες, με θέμα: «Η Συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης, Ελλάδα – Ευρώπη: Προκλήσεις και Προοπτικές». Το συνέδριο θα λάβει χώρα στην Ερμούπολη Σύρου την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα “Βαλμά” του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, (Αγίου Νικολάου 6, 84 100 Ερμούπολη Σύρου). Το συνέδριο θα περιλαμβάνει και ειδική ενότητα «Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία» για την  ενημέρωση των δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Τύπου και των Μ.Μ.Ε. της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εμπειρογνώμονες καθώς και εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θα συμμετάσχει και θα υποστηρίξει εκδηλώσεις του 3rd Trimore Syros Triathlon 2018.

Λεωνίδας ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Επικεφαλής Γραφείου στην Ελλάδα

Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗΣ Εκπρόσωπος Τύπου

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας Διεύθυνση Μέσων Ενημέρωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.