Την πιο σημαντική σκόπελο πέρασε η διαδικασία του έργου για την κατασκευή ΧΥΤΥ στην Πλούσκα, αυτόν της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων.  Το έργο οδεύει πλέον προς δημοπράτηση όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφερε χθες στη Σύρο (22.6.2018) ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σύμβουλος κ. Δαδαός κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  στην Ελλάδα με θέμα: « Η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης Ελλάδα-Ευρώπη προκλήσεις και προοπτικές» και ειδική ενότητα με θέμα «Γράφοντας για την Ευρώπη. Θέματα και εργαλεία».

Η Απόφαση

«Εγκρίνουμε τους κάτωθι περιβαλλοντικούς όρους και περιορισμούς, η εφαρμογή και η τήρηση των οποίων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (Χ.Υ.Τ.Υ.) και Μονάδας Προεπεξεργασίας Υπολειπόμενων Σύμμεικτών ΑΣΑ μετά από Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ) στην οποία μονάδα θα λαμβάνει χώρα και Κομποστοποίηση Προδιαλεγμένου Οργανικού Κλάσματος Δήμου Άνδρου, νήσου Άνδρου, Νομού Κυκλάδων» και συνοδών έργων, και βαρύνει τον φορέα κατασκευής και λειτουργίας του (Δήμος Άνδρου).»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.