«Τόσα Καλοκαίρια» του Δάκη σε ένα βράδυ με τον Μίμη Πλέσσα στο πιάνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Ανδριώτες το καλοκαιρινό βράδυ της 24ης Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου.

Συγκεκριμένα: «Την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, στις 21:00 το βράδυ, ο Δήμος Άνδρου έχει τη μεγάλη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου για μία και μοναδική συναυλία, δύο σημαντικούς καλλιτέχνες με μεγάλη συνεισφορά στο ελληνικό τραγούδι. Τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον αγαπημένο τραγουδιστή Δάκη. Οι Μίμης Πλέσσας και Δάκης, ζωντανά στην Άνδρο σε μία μαγευτική βραδιά στην καρδιά του καλοκαιριού, θα παρουσιάσουν στο κοινό της Άνδρου «στιγμές» από την πλούσια και μακρόχρονη καλλιτεχνική πορεία τους, τραγούδια από κινηματογραφικές ταινίες και φεστιβάλ και πολλές μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες τους, που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει και που δεν έχουν πάψει να βρίσκονται στα χείλη μας.Τους διαχρονικούς καλλιτέχνες Μίμη Πλέσσα και Δάκη θα πλαισιώσουν η εξαιρετική ερμηνεύτρια Έλενα Περβαινά και ο ταλαντούχος μουσικός Πάνος Δέρβος.Η τιμή του εισιτηρίου για τη συναυλία είναι 10 € και 5 € για τα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.