ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΠΠΑΡΙΑΣ – ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΟ ΚΛΗΔΟΝΑ

Ο Σύλλογος Καππαριάς σας προσκαλεί όλους και όλες την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 18:30 μ.μ. στα εγκαίνια της καινούριας και πιστοποιημένης “Παιδικής Χαράς”, στο προαύλιο του σχολείου Καππαριάς, παρουσία τοπικών Αρχών, όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή καθαγιασμού.

Μετά, θα κάψουμε τους Μάηδες εκεί στο προαύλιο και στη συνέχεια θα ανέβουμε στο καφενείο, όπου θα πούμε τα σατυρικά δίστιχα με το αμίλητο νερό. Παράλληλα, ο Σύλλογος θα προσφέρει το καθιερωμένο κέρασμα.

Θα θέλαμε να παραβρεθούν όλοι οι συγχωριανοί μας με τα παιδάκια και τα εγγονάκια τους και να θαυμάσουν ένα έργο το οποίο έγινε γρήγορα και με ασφάλεια από τον Δήμο, όπως είχε εξαγγελθεί, σε συνεργασία με τον Σύλλογό μας και χορηγία ιδιώτη, αλλά και τον αναδιαμορφωμένο χώρο του προαυλίου με τον φωτισμό και τις νέες, πετρόχτιστες μάντρες…

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.