Το κείμενο που ακολουθεί εστάλη στην εφημερίδα για την αποκατάσταση της πραγματικότητας σε σχέση με δημοσίευμα που φέρει τον κ. Βουραζέρη να έχει παραιτηθεί από το δημοτικό Συμβούλιο της 19ης Ιουλίου. Η προφορική τοποθέτηση στο Συμβούλιο του κ. Βουραζέρη έχει ως εξής: “θα παραιτηθώ και θα σας στείλω την παραίτηση μου, διότι δεν μπορώ να έρχομαι σε συμβούλια των 11 ατόμων ενόψει ξεκινήματος της εκλογικής περιόδου μιας και θα είμαι υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση…”

Αυτά!!!

Η έγγραφη ανακοίνωσή του

«Η παραίτηση των δημοτικών συμβούλων υποβάλλεται εγγράφως στον οικείο Δήμαρχο και γίνεται οριστική ,αφότου ο Δήμαρχος την αποδεχθεί ή μετά την παρέλευση ενός μηνός από την κατάθεση της σχετικής δήλωσης στο πρωτόκολλο.(παρ. 3 άρθρου  54 Ν.3852/2010)»

Τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει…..

Θα ήθελα παρόλα αυτά να ευχαριστήσω αυτούς που πριν καν αποχωρήσω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, βιάστηκαν  να ανακοινώσουν την  παραίτηση μου δράττοντας την ευκαιρία να γράψουν τα «καλύτερα» για μένα….

Θα τους συνιστούσα ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή…

Παράλληλα με την ανακοίνωση μου, για την υποψηφιότητα μου στις εκλογές του Μαΐου του 2019, που αφορούν  στην  τοπική αυτοδιοίκηση, θα υποβάλλω  με το νόμιμο και προβλεπόμενο τρόπο  την παραίτηση μου στον Δήμαρχο μας και όταν την κάνει δεκτή είναι όλοι ελεύθεροι να εκφράσουν τις απόψεις τους, υπό την προϋπόθεση  να μην δυσφημούν,  συκοφαντούν και παραβιάζουν την νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων…

Οποιαδήποτε θεσμική ιδιότητα με αξιώσει ο Θεός και  η ψήφος των συμπολιτών μας  να έχω  θα συνεχίσω να καταβάλω κάθε προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, όπως το έκανα μέχρι σήμερα, με τα ανθρώπινα λάθη  και ευχόμενος το αποτέλεσμα να είναι πάντα το αναμενόμενο.

Με σεβασμό…

Χρήστος Βουραζέρης Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Το δημοσίευμα: https://enandro.gr/politiki/4235-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%87-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%B6%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82.html

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.