Ο Δήμος Άνδρου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Τόσο κάτοικοι όσο και επισκέπτες της Άνδρου, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς αλλά και τις υπηρεσίες, αγκάλιασαν τη δράση αλληλεγγύης συνδράμοντας εθελοντικά στη συγκέντρωση και στην αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης. Πληθώρα φαρμακευτικού υλικού, ειδών ρουχισμού και υποδημάτων, αλλά και ειδών ξηράς τροφής προς άμεση κατανάλωση συγκεντρώθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε όλα τα προκαθορισμένα σημεία του νησιού.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν, ατομικά ή/και συλλογικά, στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.

Γρ. Ε.Δ.Α.

Οι φωτογραφίες της Άνδρου είναι του Α. Μακρογκίκα από την φωτιά στην Ανατολική Αττική με την εκατόμβη των νεκρών και τους δεκάδες αγνοούμενους που έκανε την παρουσία της στην Άνδρο. Οι ισχυροί άνεμοι παρέσυραν καπνό και αποκαΐδια στην περιοχή της Υδρούσας…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.