Στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου για την υδροδότηση του Μπατσίου προχώρησε ο η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους εργάτες του Δήμου Άνδρου. Η τρίτη γεώτρηση της Αγίας τέθηκε σε λειτουργία, συμβάλλοντας έτσι στην αυξημένη ζήτηση νερού στην περιοχή του Μπατσίου.

Έπειτα από υποδείξεις της τεχνικής υπηρεσίας, των υδραυλικών του Δήμου, τον σχεδιασμό και την εποπτεία των δημοτικών και τοπικών συμβούλων, έγιναν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου το “τουριστικό” Μπατσί να υδροδοτείται χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος. Εντούτοις, υπό τον φόβο της εμφανούς λειψυδρίας, εφιστούμε την προσοχή σε όλους να μη κάνουν άσκοπη χρήση του νερού.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ενίσχυσης της δικτύου ύδρευσης της περιοχής του Μπατσίου, τοποθετήθηκαν από την κεντρική δεξαμενή Μπατσίου προς τον Φάρο σωλήνες Φ110 (700 μέτρα), από τον Φάρο μέχρι την Κολώνα σωλήνες Φ63 (500 μέτρα), προς τον Άγιο Κυπριανό και προς την περιοχή Αγίου Γεωργίου σωλήνες Φ63, και επιπλέον έγινε αλλαγή αντλίας στην περιοχή του γηπέδου Μπατσίου.

Γρ. Ε.Δ.Α.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.