Ειρήνη Φάνια Παπιδά, ο αείμνηστος Δημήτρης Σπέρτος, Αντωνία Βαρθολομαίου, Νίκος Γουλιερμής

Το ετήσιο καλοκαιρινό χορό της οργανώνει και φέτος η Καππαριά στις 13 Αυγούστου διοργανώνοντας στην συνέχεια στις 19.8.2018 διπλή Γενική Συνέλευση. Αξίζει να αναπαραχθεί η αναμνηστική φωτογραφία των προέδρων του Πολιτιστικού Συλλόγου που αναρτήθηκε στην σελίδα του στο Fb. Είναι τιμητική για τους Καππαριανούς, αλλά και παράδειγμα ήθους, ομόνοιας και συνεργασίας για τα μέλη των Συλλόγων γενικότερα.

  • Ο ΧΟΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

  • ΔΙΠΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Ανακοινώνουμε στα μέλη του Συλλόγου μας ότι την Κυριακή 19 Αυγούστου, ώρα 18:30, στο προαύλιο του σχολείου θα συγκληθεί διπλή Γενική Συνέλευση.
1. Η πρώτη Συνέλευση είναι τακτική όπως γίνεται κάθε χρόνο και έχει θέμα τον απολογισμό του οικονομικού έτους, την ενημέρωση για τα έσοδα από τον Χορό και οποιοδήποτε άλλο θέμα.
2. Η δεύτερη Συνέλευση έχει θέμα την τροποποίηση του καταστατικού. Το καταστατικό δεν έχει τροποποιηθεί από το 1989, τη χρονιά δηλαδή που ιδρύθηκε ο Σύλλογος. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα ότι το καταστατικό χρειάζεται τροποποίηση και θα προτείνει στη Συνέλευση τα άρθρα που θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξουν. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την Συνέλευση. Για να είναι έγκυρη η απόφαση πρέπει να υπάρχει πλήρης απαρτία, δηλαδή να βρίσκονται τουλάχιστον τα μισά μέλη!
Γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραβρεθείτε όλοι και όλες για να αποφασίσουμε μαζί για το μέλλον του Συλλόγου μας!

Το Δ.Σ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.