Έλα αυτή την Κυριακή 12 Αυγούστου, να γνωρίσουμε μέρος της μεγάλης αγωνιστικής διαδρομής των 24χλμ του Andros Trail Race.
Συναντιόμαστε στις 17.00 στο Μοναστήρι Αγιος Παντελεήμων/Πανάχραντος. Διασχίζουμε την καταπράσινη πλαγιά του Γερακώνα, με εκπληκτική θέα προς τη Χώρα και την κοιλάδα και καταλήγουμε στο χωριό Βραχνού, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα μας περιμένει με διάφορα “καλούδια”.

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με mail: info@trekkingandros.gr είτε τηλεφωνικά 0030 6937236362 για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τα μεταφορικά.

Κόστος Συμμετοχής για την ενίσχυση της Διοργάνωσης του Andros Trail Race 10 ευρώ.

 

 

Τις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες… ένα νησί ολόκληρο! Περπατώντας ή τρέχοντας, δώσε και εσύ το δικό σου ρυθμό, στο #ICCproject : The Island, The Culture, The Challenge / To Nησί, ο Πολιτισμός, Η Πρόκληση. #SetThePace

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.