Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή του 3ου Andros Trail Race. Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους.

Ενημερώνουμε πως το σύστημα των ηλεκτρονικών εγγραφών θα κλείσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές θα γίνουν δεκτές με ημερομηνία έως και 18 Σεπτεμβρίου. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής οι αθλητές παραλαμβάνουν και τον επίσημο ID αριθμό τους (μέσω email), που αντιστοιχεί και στο αντίστοιχο BIB. Με το ID Νumber, οι αθλητές μπορούν να επωφεληθούν τις παροχές του αγώνα και να προχωρήσουν στην κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και της διαμονής τους, με την έκπτωση που έχει εξασφαλίσει η Διοργάνωση. Οι ενδιαφερόμενοι που βρίσκονται στο νησί, μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στα γραφεία της ΆνδροςΚοινσεπ, στον πεζόδρομο του Όρμου Κορθίου.

Η ηλεκτρονικές ομαδικές εγγραφές λήγουν στις 14 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε τις παροχές των αθλητών :

Μετάλλια Όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα παραλάβουν ένα αναμνηστικό μετάλλιο.

Έπαθλα Θα απονεμηθούν χειροποίητα έπαθλα από καλλιτέχνες του τόπου μας, στους 3 πρώτους άντρες και τις 3 πρώτες γυναίκες που θα τερματίσουν την κάθε αγωνιστική διαδρομή. Βράβευση θα λάβουν και ο πρώτος Ανδριώτης και η πρώτη Ανδριώτισα που θα τερματίσουν την Κύρια Μεγάλη Διαδρομή των 24χλμ.

Σταθμοί Ανεφοδιασμού Κατά μήκος των διαδρομών έχουν τοποθετηθεί σταθμοί ανεφοδιασμού που θα παρέχουν σε κάθε αθλητή: Νερό, Salt Stick, φρούτα, , μπάρες, μπισκότα και Ανδριακά προϊόντα. Οι σταθμοί θα έχουν εθελοντές με γνώσεις πρώτων βοηθειών και φαρμακείο.

T-shirt Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό T-shirt του αγώνα.

Pasta Party Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στον οικισμό του Όρμου Κορθίου με δωρεάν συμμετοχή στο Pasta Party .. και όχι μόνο!

Χρονομέτρηση Ο αγώνας ΑndrostrailRace θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Τα συστήματα RFID που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή των χρόνων είναι με εξελιγμένα συστήματα λαμβάνοντας υπόψη όλους τους Ευρωπαϊκούς κανόνες ακτινοβολίας.

Δώρα Όλοι οι αθλητές θα μπουν σε κλήρωση για Δώρα από τους Δωροθέτες του αγώνα. (Dynafit, North Face, FitnessVibe, Compressport, Oπτικά Ράζου)

Μετακινήσεις Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες FAST FERRIES & GOLDEN STAR FERRIES υποστηρίζουν τον αγώνα και προσφέρουν στους αθλητές και ένα συνοδό τους 30% έκπτωση καθώς και 20% σε αυτοκίνητο ή μηχανή, στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία BLUE STAR FERRIES προσφέρει 50% έκπτωση στους αθλητές και ένα συνοδό σε κάθε δρομολόγιο τους που συνδέει τα νησιά και τον Πειραιά με την Άνδρο.

Διαμονή & Εστίαση Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει στους αθλητές έκπτωση σε καταλύματα και εστιατόρια. Θα υπάρξει παράλληλα, από κάποιες επιχειρήσεις εστίασης ειδικά διαμορφωμένο μενού για τους αθλητές και ένα συνοδό σε χαμηλή κόστος..

Φωτογράφιση Οι FOTO-TREXOUME θα είναι τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής για να σας απαθανατίσουν. Το φωτογραφικό υλικό θα αναρτηθεί στο Internet, δωρεάν, 7 ημέρες μετά τον αγώνα. ‘Ολοι οι αθλητές θα έχουν δώρο και μία αποκλειστικά δική τους φωτογραφία από την έναρξη ή τη λήξη ή κατά μήκος των διαδρομών.

Ιατρική Κάλυψη Κατά μήκος των διαδρομών και στον τερματισμό θα είναι τοποθετημένοι γιατροί καρδιολόγοι, ασθενοφόρα, ομάδα του ΕΚΑΒ, ομάδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Σαμαρείτες) αλλά εθελοντές με γνώση πρώτων βοηθειών. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Ομαδικές Εγγραφές : Kαι αυτή τη χρονιά το Andros Trail Race θα προσφέρει έκπτωση σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή ανά άτομο είναι:

Κύρια Μεγάλη Διαδρομή 24χλμ : – από 10 έως 30 άτομα : 20ε/ άτομο – από 30 άτομα και πάνω : 15ε/άτομο

Κύρια Μικρή Διαδρομή 10χλμ – από 15 άτομα και πάνω : 12ε/άτομο

Μικρή Διαδρομή Run or Hike City Trail 5χλμ Από 15 άτομα και πάνω : 8ε/άτομο

Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι ο ίδιος δρομέας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της oμάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Για την ομαδική εγγραφή σας συμπληρώστε την ειδική φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στο site ή καλέστε μας στο 6937236362 για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.