Την κορυφή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε χθες 2.9.2018 η Εθνική μας ομάδα πόλο Νέων Ανδρών στον τελικό που διεξήχθη στο Μινσκ της Λευκορωσίας επικρατώντας με 14-12 επί του Μαυροβουνίου.

Μεταξύ των παικτών ο Ζαννής (Γιάννης) Αλαφραγκής, δευτεροετής στην Σχολή Ναυπηγών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, γιός του Νίκου Αλαφραγκή και της Ευαγγελίας Τριανταφύλλου με καταγωγή από τις Στενιές. Ο Ζαννής ασχολείται με τον αθλητισμό από τα 3(!!!) του χρόνια με την ομάδα Π. Φαλήρου.

Για τον Ζαννή Αλαφραγκή είμαστε όλοι οι Ανδριώτες υπερήφανοι.

Για την χρυσή ελληνική διάκριση έκαναν συγχαρητήριες δηλώσεις  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και εκ μέρους του Ποταμιού, ο Γιώργος Μαυρωτάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.