Εκπτώσεις για τις μετακινήσεις των αθλητών. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες FAST FERRIES , GOLDEN STAR FERRIES και BLUE STAR FERRIES υποστηρίζουν τον αγώνα και προσφέρουν στους αθλητές εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Fast Ferries & Golden Star Ferries 30% έκπτωση σε ένα αθλητή και ένα συνοδό καθώς και 20% σε αυτοκίνητο ή μηχανή, στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
Κάνε την κράτηση σου στα πρακτορεία ΜΑΜΑLIS TRAVEL, ή TOGIAS TRAVEL δίνοντας τον Αριθμό Συμμετοχής σου -ID Number- που θα λάβεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου.

Blue Star Ferries 50% έκπτωση σε ένα αθλητή και ένα συνοδό καθώς και των οχημάτων τους που θα μετακινηθούν από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα (με επιστροφή) Κάνε την κράτηση σου στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, CALL CENTER,τηλ. 210 8919800, δίνοντας τον Αριθμό Συμμετοχής σου -ID Number- που θα λάβεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Επιτυχία !

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.