“Άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου στο νησί της Άνδρου, μετά την υπογραφή εργολαβικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον ανάδοχο του έργου, που προέκυψε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησής του.

Το έργο, «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Άνδρου 2018»,  προϋπολογισμού 617.084,80 €,  αφορά το σύνολο του επαρχιακού δικτύου του νησιού και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το έργο περιλαμβάνεται  στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των μικρών νησιών, με σκοπό  την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, τομέα όπου η Περιφερειακή Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση, για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη διάχυση της τουριστικής κίνησης, με συνεχή διάθεση μεγάλου μέρους των διαθέσιμων πόρων, ταυτόχρονα με την διαρκή αναζήτηση νέων χρηματοδοτικών πηγών. Ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το σύνολο των εργασιών που περιλαμβάνονται στην εν λόγω εργολαβία, εντός εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.