Προς τα μέλη της Λέσχης Ανδρίων

Με απόφαση του Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων της 10ης Σεπτεμβρίου 2018 καλούνται τα μέλη της Λέσχης Ανδρίων να παραστούν σε έκτακτη γενική συνέλευση του σώματος την Κυριακή 23 του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2018 ώρα 12:00 στο χώρο του εντευκτηρίου της Λέσχης Ανδρίων σύμφωνα με την κάτωθι ημερήσια διάταξη θεμάτων:

  1. Την αναπροσαρμογή της ετήσιας συνδρομής των μελών της Λέσχης Ανδρίων.
  2. Ενημέρωση προέδρου.
  3. Άλλα θέματα.

Υπενθυμίζουμε ότι στην έκτακτη Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει ή καταβάλλουν την υποχρέωσή τους πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Την ημέρα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν γίνονται νέες εγγραφές. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 30 του μηνός Σεπτεμβρίου 2018 χωρίς άλλη πρόσκληση, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα αυτά θέματα ημερήσιας διάταξης.

 Χώρα Άνδρος, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Δημήτριος Κοκκίνης.

Ο Γραμματέας Δ.Σ. Ιωάννης Ξανθός.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.