Στη συνεδρίαση του Αγρονομικού Συμβουλίου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας, στη Σύρο, στις 20 Μαΐου 2009, συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης άρδευσης, καθορισμού δικαιωμάτων χρήσης βοσκοτόπων και καθορισμού κτηνοτροφικών ζωνών στα νησιά της Περιφέρειας, καθώς επίσης και η επανίδρυση Αγρονομικών Τμημάτων (τέως Αγρονομίων) στις έδρες Εισαγγελιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.Ο Γενικός  Γραμματέας της Περιφέρειας κ Χαράλαμπος Κόκκινος, εξήρε το έργο και την προσφορά του σώματος της Ελληνικής Αγροφυλακής, η οποία παρά του ότι αποτελεί ένα νεοσύστατο σώμα (καθώς είχε καταργηθεί στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και το 1993 και ανασυστάθηκε το 2007), έχει ήδη παρουσιάσει σημαντικότατο έργο στον τομέα της προστασίας του αγρονομικού περιβάλλοντος και της ορθολογικής διαχείρισής του με τήρηση κανόνων νομιμότητας, αλλά και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στην ευρύτερή του έννοια.Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καταβάλει κάθε προσπάθεια στήριξης και διευκόλυνσης του έργου της Ελληνικής Αγροφυλακής, για την επίτευξη των στόχων και των σκοπών ίδρυσής της.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.