Κατόπιν του με Αριθ.Πρωτ.ΓΕ/209/ 1.4.2010 εγγράφου που εστάλη από τον Έπαρχο Άνδρου κ. Ιωάννη Μαλταμπέ στη Διεύθυνση Μελετών Έργων Οδοποιίας του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κατέφθασαν τον Ιούνιο στο νησί γεωλόγοι της εν λόγω υπηρεσίας που προέβησαν στις κατωτέρω εκτιμήσεις όσον αφορά κάθε ζημιά χωριστά.

Για την αντιμετώπιση της καθίζησης που έχει υποστεί ο δρόμος κατά μήκος της παραλίας των Στενιών (Γυάλια), απαιτείται καταρχάς εκπόνηση μίας σειράς μελετών (γεωτεχνική έρευνα – μελέτη, στατική μελέτη) από τις οποίες, σύμφωνα με τη ΔΜΕΟ, θα προκύψει τόσο η επικινδυνότητα της υφιστάμενης κατάστασης του έργου όσο και ο προσδιορισμός του τρόπου αντιμετώπισης των προβλημάτων του. Ήδη με το Αριθ.Πρωτ. ΓΕ/341/15.6.2010 έγγραφο εστάλη από τον Έπαρχο Άνδρου στον Γ.Γ. Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Βασίλη Μπρακουμάτσο το εν λόγω αίτημα για χρηματοδότηση.

Ενώ όσον αφορά στην παραλία του Μπατσίου τα πορίσματα θα ανακοινωθούν άμεσα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.