«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπίσω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου να το λες…» Βολταίρος

Στο τετρασέλιδο σαλόνι της εφημερίδας αναπτύσσονται θέσεις και αντιθέσεις υποψηφίων αλλά και αρθρογράφου της «Α» ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του «Καλλικράτη» στις 7.11.2010.

Συγκεκριμένα φιλοξενούνται: Κείμενο του Κυριάκου Θωμά Δημάρχου Υδρούσας με τίτλο: Γιάννης Γλυνός: Η φήμη και η αλήθεια. Κείμενο του Γεωργίου Καλλιβρούση Ιατρού Επιδημιολόγου για τον Βιολογικό Καθαρισμό Χώρας Ανδρου. Κείμενο του Δήμου Ανδρου προς την εφημερίδα. Κείμενο του Νικολάου Καπετάν Θεολόγου προέδρου του Δ. Σ. Δήμου Άνδρου προς την εφημερίδα. Κείμενο του δημοσιογράφου Διαμαντή Μπασαντή με τίτλο «Μερικές οφειλόμενες απαντήσεις»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.