Ιστιοπλοΐα για τα Ανδριωτάκια της Αθήνας από τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, στο Καλαμάκι και διακρίσεις των αθλητών του.

sel-12-noa-1_n

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου ενημερώνει τα μέλη, τους φίλους, και όλους τους Ανδριώτες που κατοικούν στην Αθήνα, ότι δημιουργεί σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλος Καλαμακίου τμήμα εκμάθησης ιστιοπλοΐας και κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 7-18 ετών. Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε με στόχο την γνωριμία, συνεργασία και σύσφιξη των σχέσεων των παιδιών της Άνδρου μεταξύ τους.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ ο πρόεδρος Λεωνίδας Πολέμης μαζί με τον Έφορο Γενικού Αθλητισμού κ. Μαρκουίζο, τον Έφορο Τριγώνων κ. Καραουλάνη και τον Έφορο Ανοικτής Θαλάσσης κ. Κουρτέση ενημέρωσαν και ξενάγησαν τα παιδιά των Αθηνών που προσήλθαν, «βαπτίζοντάς» τα στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος μήνας εκμάθησης είναι δωρεάν για τα παιδιά της Άνδρου Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:  210 42 93 910 / 6985 083 377

Η 2η και 3η θέση για το ΝΟΑ στην Πάρο!

Περιφερειακό πρωτάθλημα νήσων Ν. Αιγαίου και Κρήτης 25-27 Μαρτίου 2016

sel-12-noa-3_n

Την 2η θέση στα κορίτσια και 3η θέση στα αγόρια κατέλαβε ο «ΝΟΑ Άνδρου» με τους Κατιάννα Βασταρδή και Πέτρο Βιδάλη αντίστοιχα σε έναν αντικειμενικά δύσκολο αγώνα από πλευράς καιρού. Για την συμμετοχή όλων ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου δηλώνει ευχαριστημένος από προπονητές και αθλητές και προσβλέπει σε μελλοντικές επιτυχίες. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κατηγορία Optimist (107 συμμετοχές): Βασταρδή Κατιάννα 4η στην γενική και 2η στα κορίτσια. Βαλμάς Νίκος 8ος στην γενική 6ος στα αγόρια. Καραουλάνη Ελίζα 25η στην γενική και 8η στα κορίτσια. Μπίστης Άρης 30ος στην γενική και 4ος στα 11χρονα αγόρια. Μήλα Μαριλένα 37η στην γενική και 13η στα κορίτσια. Μπατής Ζαννής 81ος στην γενική 20ος στα 11χρονα αγόρια. Καραουλάνη Σοφία 84η στην γενική 10η στα 11χρονα κορίτσια. Μαργέτης Νίκος 90ος στην γενική και 22ος στα 11χρονα αγόρια.
Τζιβάρας Παναγιώτης 102ος στην γενική και 32ος στα 11χρονα αγόρια.

Κατηγορία Laser (28 Συμμετοχές): Βιδάλης Πέτρος 4ος στην γενική 3ος στα αγόρια.
Καρδαμίτσης Λεωνίδας 12ος στην γενική 6ος στα αγόρια.

Κατιάννα Βασταρδή

sel-12-noa-5_n

Με την ευκαιρία της 2ης θέσης που κατέκτησε η Κατιάννα Βασταρδή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν. Αιγαίου και Κρήτης το χρονικό διάστημα 25-27 Μαρτίου 2016 είναι σημαντικό να σημειωθεί η διεθνής διάκριση της μικρής μας αθλήτριας στο Μποντρούμ της Τουρκίας όπου την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκε το “Bodrum International Optimist Regatta”.

Η αθλήτρια μας Κατιάννα Βασταρδή που συμμετείχε στον αγώνα ήρθε 5η στην κατηγορία των κοριτσιών σε σύνολο 54 αθλητριών και 45η στην γενική κατάταξη σε σύνολο 222 αθλητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.