Πρωτοβουλία Αγάπης και Κοινωνικής ευθύνης

Βραδιά αλληλεγγύης για βασανισμένους συνανθρώπους μας οργάνωσε παραμονές Χριστουγέννων, για τον δήμο Χολαργού Παπάγου η Ειρήνη Λογοθέτη, σύζυγος του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου.

«Στις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα είναι αναγκαίο οι κοινωνικές δομές κάθε δήμου να ενεργοποιούνται και να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό, από μία ζεστή αγκαλιά από το να αισθανθεί κάποιος ότι υπάρχει κάπου να ακουμπήσει» Με το παραπάνω σκεπτικό και στόχο οργανώθηκε η εκδήλωση από την κ. Λογοθέτη – Αποστολοπούλου αποδεικνύοντας στην πράξη το κοινωνικό προφίλ του δήμου και των λειτουργών του.

Με την σκέψη στα παιδιά

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 11η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κόρη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης κα Alison Andrews και ο γιος της David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της  Πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιώτη. Επίσης o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Δ. Σ. του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, οι κ.κ.  Γιάννης Σαχίνης, ΄Ερση Τσακίρογλου, Ρόη Κωσταντά, Νάσια Παπαμανώλη, o Δρ. Κώστας Σαμαράς και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Μπέσυ Μάλφα και στην διάρκειά της πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Alice Δικαίου.
Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, η κα Λίζα Έβερτ, η κα Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, ο κος και η κα Στέλιου Λάβδα, ο κος Θεόδωρος Τρύφων, ο κος Θανάσης Κυρατσούς, η κα Ρία Πρίνου, ο κος Γιώργος Τσακίρογλου, ο Δρ. Κων/νος Κωνσταντινίδης με την σύζυγό του Μαριλένα, ο κος και η κα Γιάννη Ιγγλέση, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, ο κος Άγγελος Αγγελόπουλος, η κα Μαρία Ρούσσου, ο κος και η κα Αλέξανδρου Μωραϊτάκη, ο κος και η κα Μίκη Modiano, o κος Γιώργος Μουστρούφης και πολλοί άλλοι. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ μπουν τα ονόματα αν δεν μας παίρνει ο χώρος

Το «Ευ Αγωνίζεσθαι» της «Καλλιπάτειρας»

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»,  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, χριστουγεννιάτικο bazaar και cocktail στο ξενοδοχείο Intercontinental, στις 5 Δεκεμβρίου  2016. Στο bazaar συμμετείχε πλήθος επιχειρήσεων προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς xριστουγεννιάτικων δώρων σε προσιτές τιμές. Η «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» είναι το μοναδικό αμιγώς γυναικείο αθλητικό σωματείο μέλος του ΣΕΓΑΣ αναγνωρισμένο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ιδρύθηκε το 1976 από την κ. Ελευθερία Κούσουλα και στηρίζει κάθε προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό. Προωθεί τον γυναικείο αθλητισμό και προάγει το αθλητικό ιδεώδες, το ολυμπιακό πνεύμα, τις αρχές και τις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι» την Ολυμπιακή εκεχειρία, το παραολυμπιακό κίνημα, ενώ δημιουργεί προϋποθέσεις σύγχρονης υποδομής με έμφαση στην περιφέρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.