Μετά την ολοκλήρωση των διήμερων εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου στο Γαύριο, ο Δήμος Άνδρου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους, τους φορείς και τους επαγγελματίες που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους εξής:

Τη Φιλαρμονική Ραφήνας – Πικερμίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Καλούδη. Τον κ. Φίλιππο Περράκη – Hotel Perrakis. Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία Γαυρίου, τον κ. Γιώργο Μπατή, Golden Star Ferries και τον κ. Πέτρο Κολοβέντζο, Fast Ferries. Τον κ. Γιώργο Σιγάλα, Καραβοστάσι. Τον Χορευτικό Όμιλο «Υδρούσας» και τον δάσκαλο κ. Στάθη Κωστόπουλο. Τον κ. Νίκο Βρεττό, ΑΒ Βασιλόπουλος. Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Γαυρίου. Τον Πατέρα Καλλίνικο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου. Τον κ. Γιώργο Ντούση από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Γαυρίου. Τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου, κ. Κώστα Καστραντά. Τον κ. Αντώνη Αντώνογλου και τον κ. Βασίλη Μπάτη. Τον κ. Γιάννη Στυλιανο  «Τα σουβλάκια του Γαυριου». Τους αλιείς του Γαυρίου. Το Α.Τ. Γαυρίου. Τον Λιμενικό Σταθμό Γαυρίου

Παράλληλα, ο Δήμος μας ευχαριστεί ξεχωριστά την Αντιδήμαρχο κυρία Ανδρονίκη Μαμάη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαυρίου κ. Κώστα Μουλα, καθώς και τον κόσμο της Άνδρου για τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις. Η στήριξη και η θετική τους ενέργεια μάς γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη.

Γρ.Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.