Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Σύνδεσμος Ανδρίων Πειραιώς φιλοξενεί τον συμπατριώτη μας αρχιτέκτονα κι ερευνητή κ. Νίκο Βασιλόπουλο ο οποίος θα μιλήσει στα μέλη και τους φίλους του Σ.Α.Π. με θέμα “Το ΠΑΡΑ ΠΟΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΣΤΡΟΥ” την Δευτέρα 22/1/2018, στις 6μμ, στην λέσχη του, Κουντουριώτου 162 στον Πειραιά.

“Ο Νίκος Βασιλόπουλος για  μία ακόμη φορά θα μας μιλήσει και θα μας γνωρίσει την ιστορία περιοχών της γεννέτειράς μας, περιοχές που όλοι γνωρίζουμε, αλλά δεν ξέρουμε με σαφήνεια λεπτομέρειες της ιστορίας τους, όπως π.χ. που ακριβώς βρίσκονται, η προέλευση της ονομάσιας τους, και άλλες ιστορικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες”.

Ο Σ.Α.Π. σας περιμένει με ένα φλυτζάνι ζεστό καφέ να περάσετε μαζί ένα ακόμα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον απόγευμα μαζί με το Νίκο Βασιλόπουλο.

(Photo: Γ. Δάμπασης)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.