Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, στα πλαίσια της μέριμνάς της για την μαθητιώσα και σπουδάζουσα νεολαία, με απόφαση του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄,προτίθεται και εφέτος να χορηγήσει εφ’ άπαξ Φοιτητικά Επιδόματα, ύψους 150 € το καθένα, σε Φοιτητές και Σπουδαστές, που έχουν μόνιμη κατοικία στα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οικογένειες των οποίων, υπό τις παρούσες γενικώτερες συνθήκες,  αντιμετωπίζουν δυσχέρειες, και καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν στην Ιερἀ Μητρόπολη, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2018, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αίτηση, διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα της Ι.Μητροπόλεως

Φωτοτυπία ταυτότητος του υπογράφοντος την αίτηση (γονέα ή φοιτητή)

Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Βεβαίωση Σπουδών

Μισθωτήριο Κατοικίας Φοιτητή, εάν υπάρχει

Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού.

Επισημαίνεται ότι θα πρέπει να αναφερθούν στην αίτηση και ειδικές περιπτώσεις, χρήζουσες ιδιαίτερης προσοχής. Στην επιλογή θα ληφθούν υπ’ όψιν οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια της οικογένειας του φοιτητή.

 Από την Ιερά Μητρόπολη Ερμούπολη, 11 Οκτωβρίου 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.