“Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην Άνδρο – Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας ημεδαπής δράστιδας και αναζητείται ακόμη ένας συνεργός της

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Άνδρο και ταυτοποιήθηκε μια εκ των δραστών. Όπως διαπιστώθηκε, έπειτα από επιστημονική αξιοποίηση στοιχείων που συλλέχτηκαν, ταυτοποιήθηκε ως δράστης μια 17χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για συναυτουργία σε διάπραξη ληστείας. Ειδικότερα, την 10.09.2018 πρωινές ώρες σε χωριό της Άνδρου, η κατηγορούμενη μαζί με συνεργό της μπήκαν σε κατοικία ηλικιωμένου ημεδαπού και αφαίρεσαν με βία τιμαλφή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου”.

Ερμούπολη Σύρου, 23 Οκτωβρίου 2018

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.