Μετά τη «Λευκή Νύχτα» στη Χώρα (8/12) και το εορταστικό τριήμερο στο Μπατσί (7-9 /12), τη σκυτάλη θα πάρει το Κόρθι. Συγκεκριμένα την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, το Κόρθι υποδέχεται τον κόσμο στον Πολυχώρο Κορθίου σε μία όμορφη γιορτή, που περιλαμβάνει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, προσφορές από τους επαγγελματίες της περιοχής και πολλές εκπλήξεις.

Έπειτα από τις συζητήσεις των εκπροσώπων του Δήμου Άνδρου με καταστηματάρχες, πολιτιστικούς συλλόγους, διευθυντές των σχολικών μονάδων, συλλόγους Γονέων, καθώς και απλούς δημότες, αποφασίστηκε το πρόγραμμα της «Λευκής Νύχτας», ώστε μικροί και μεγάλοι να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και συγχρόνως να στηριχθεί και να τονωθεί η τοπική αγορά. «Λευκή Νύχτα» σημαίνει ανοιχτά μαγαζιά μέχρι αργά το βράδυ. Έτσι, από τις 17:00 τα εμπορικά καταστήματα και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη «Λευκή Νύχτα» θα έχουν προσφορές και ειδικές τιμές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.  Η ατμόσφαιρα θα γεμίσει με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, οι σύλλογοι θα προσφέρουν κεράσματα και από την εορταστική βραδιά δε θα λείψουν οι χοροί, τόσο οι παραδοσιακοί, όσο και αυτοί του τμήματος Latin.

Η πλατεία και ο πεζόδρομος του Όρμου Κορθίου θα φωταγωγηθούν, ενώ και ο κλειστός Πολυχώρος θα στολιστεί αναλόγως. Ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και τους επαγγελματίες καλεί τους δημότες του να παρευρεθούν στο Κόρθι, σε μία γιορτή «προάγγελο» των Χριστουγέννων, με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Γρ. Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.