Της ΑΝΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Προχθές βράδυ 10.6.2019 ο πολυχώρος “Έβδομος” που βρίσκεται στον 7ο όροφο της οδού Καραγιώργη Σερβίας 4 γέμισε από πολλούς νέους και αρκετά πιτσιρίκια, πολλούς Στενιώτες και μερικούς Λειβαδιανούς. Η βραδιά πέρα από τις συνήθεις ομιλίες των παρουσιάσεων βιβλίων είχε μπιτάτη μουσική χαρούμενο ρυθμό που έδινε ο νεανικός μέσος όρος ηλικίας.

Η συγγραφή βιβλίων δεν είναι απλό πράγμα, απαιτεί προσήλωση και πειθαρχία, η Μαντώ φαίνεται πως τα διαθέτει σε μεγάλο βαθμό. Το βιβλίο της είναι 500 τόσες σελίδες και ευχόμαστε να αξιωθεί να διαβαστεί από πολλούς αναγνώστες.

Στα Πίσω και Εμπρός Γιάλια είναι σίγουρο πως θα είναι must!!!

Μια οικογενειακή φωτογραφία: Νίκος Σύμπουρας, υπερήφανος σύζυγος, Μαντώ Χαζάπη με τους τρισευτυχισμένους γονείς Μαριγούλα και Χαρίλαο, ενώ στο φουστάνι της μαμάς τους μισοκρύβονται τα πιτσιρίκια, που δεν αγαπούν… τα φλάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.