Τα αισθήματα θλίψης και ειλικρινούς αλληλεγγύης μετέφερε χθες (11/07) μέσω επιστολής συμπαράστασης στον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Γιώργο Ζουμπά και στον Δήμο Αριστοτέλη, ο

Photo: kathinerini.gr

Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, μετά τη θεομηνία της Τετάρτης (10/07) που έπληξε τη Χαλκιδική και άφησε πίσω της αθώα θύματα και τεράστιες ζημιές.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου Άνδρου έχει ως εξής:

«Εκπροσωπώντας τον Δήμο Άνδρου και εκ μέρους όλων των Ανδριωτών, εκφράζω την οδύνη μας για τους πληγέντες της Χαλκιδικής και τη συμπαράστασή μας στον Δήμο Αριστοτέλη. Τα Αρχαία Στάγειρα και η Αρχαία Άκανθος είναι δύο σπουδαίες πόλεις που υπήρξαν αποικίες της Άνδρου στη Χαλκιδική και οι προ διετίας εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αριστοτέλη, συνέβαλαν ώστε να αποκομίσουμε σημαντικές και διαφωτιστικές πληροφορίες για τους δύο τόπους, που παραμένουν συνδεδεμένοι μέσα στην ιστορία.

Είμαστε αλληλέγγυοι και συμπαραστεκόμαστε στους πληγέντες της περιοχής, η οποία κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έπειτα από το χθεσινό (σ.σ. της 10ης Ιουλίου) ξέσπασμα και τη μανία της φύσης. Το μυαλό και η σκέψη όλων μας είναι στις οικογένειες των αθώων θυμάτων και των πληγέντων.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ι. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.