Κατά το «πιάσαμε πάτο», «πιάσαμε» Χόλιγουντ …και δυστυχώς χωρίς την γκλαμουριά που μπορεί να φέρει η εικόνα ή οι λέξεις. Αναδημοσιεύουμε χωρίς σχόλια ενδεικτικά απο: Καθημερινή, Capital.gr, iefimerida.gr,  ενώ η σχετική δημοσίευση έχει γίνει σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας.

Η Καθημερινή Ένα βίντεο από την δράση καθαρισμού του βυθού στα νερά γύρω από την Άνδρο αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Οσκαρικός ηθοποιός και περιβαλλοντικός ακτιβιστής Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές στην Πάρο.

iefimerida.gr Συγκεκριμένα, ο Ντι Κάπριο επέλεξε να αναδημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βιντεάκι του Al Jajeera που δείχνει έναν περιβαλλοντικό οργανισμό να καθαρίζει σκουπίδια κάθε είδους από την βυθό της Ανδρου.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/ekrixi-leonarnto-nti-kaprio-gia-skoypidia-elliniko-bytho?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0YkmVSL34kPl019BPKIchiMnpzqrkV_QsR7TYlprNqr7XIkIKKnZ7Hof8#Echobox=1565535042

Capital.gr Ένα βίντεο από τν δράση καθαρισμού του βυθού στα νερά γύρω από την Άνδρο αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός και περιβαλλοντικός ακτιβιστής Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.