Το φεστιβάλ πεζοπορίας ξεκίνησε σήμερα, 5.10.19.

«Ευρωπαϊκή διοργάνωση» μας είπε η Άννα Βούλγαρη -androslivadia- δίνοντας το στίγμα του Φεστιβάλ και τα «εύσημα» στην κ. Όλγα Καραγιάννη και την ομάδα της.

Η Άννα μας έστειλε τις εξαιρετικές της φωτογραφίες αλλά και τις εντυπώσεις της.

Μαζί με μια ομάδα 15 Κρητών που ήρθαν στο νησί για να περπατήσουν και οι κ.κ. Λαμπριάδου, Ρεγκούκου, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Γιαννίσης -ο όποιος δεν ακολούθησε την διαδρομή αλλά παρίστατο στην έναρξη- αλλά και  κ. Ανδριάνα Μπόθου του androsportal. 

Από τον Αμόλοχο, στο Καλιβάρι και στη συνέχεια ο σύλλογος Μακροταντάλου περιποιήθηκε τους περιπατητές.

«Υπέροχη περιοχή, 4 ώρες σκληρός ο δρόμος, δύσκολη διαδρομή, αλλά απίστευτα όμορφη.  Απίστευτη οργάνωση.  Μέχρι άνθρωπος από το ΕΚΑΒ μας συνόδευε, στα μισά της διαδρομής είχε έξοδο διαφυγής!» 

Γράφει η Άννα Βούλγαρη και συνεχίζει: «Εξαιρετικό φαγητό μαγείρεψαν για τους περιπατητές οι κυρίες του συλλόγου Μακροταντάλου οι οποίες είχαν φτιάξει και ανάλογα γλυκά».

Ο καιρός ευνοϊκός, η διάθεση όλων μεγάλη, με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το δεύτερο φεστιβάλ πεζοπορίας στο νησί.

Στο μεταξύ αξίζει να αναφερθεί ότι «τέσσερα ξεχωριστά δώρα περιέχει η τσάντα του 2ουΦεστιβάλ Πεζοπορίας Άνδρου, που παρέλαβαν όλοι όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Πρόκειται για μια κούπα καφέ με το λογότυπο της διοργάνωσης, ένα χειροποίητο σαπούνι με λεμόνι, τον χάρτη της Άνδρου με όλες τις πεζοπορικές διαδρομές, καθώς και έντυπο υλικό σχετικό με τα μονοπάτια του νησιού και τις δράσεις του Andros Routes.

Παράλληλα υπάρχει προς διάθεση, για όποιον ενδιαφέρεται, η ιδιαίτερη μεταλλική κούπα με το λογότυπο του φεστιβάλ, με τα έσοδα από τις πωλήσεις να καλύπτουν ανάγκες συντήρησης των μονοπατιών. Περισσότερες πληροφορίες στο www.androsonfootfestival. Οι φωτογραφίες των αναμνηστικών είναι του Επαμεινώνδα Μαρμαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.