Η Α. Ε. ο πρέσβης της Κορέας στην Ελλάδα και η κ. Soosuk Lim, Μιχάλης Κουρτέσης, Ελένη Σοφού, Ηλίας Σοφός, Άγγελος Μεϊδάνης.

Τα μοναδικά μονοπάτια του νησιού συγκινούν περιπατητές από όλο τον κόσμο. Άνδριώτες και φίλοι του νησιού, εραστές του διαδικτύου που ανακαλύπτουν την Άνδρο μέσα από τις αναρτήσεις της, φίλοι φίλων, γνωστοί και άγνωστοι φθάνουν τον Οκτώβριο εδώ συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ πεζοπορίας που οργανώνεται φέτος για δεύτερη χρονιά.

Μεταξύ αυτών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε περπάτησε στα ανδριώτικα μονοπάτια από τον Πύργο του Αθηναίου προς τα Λάμυρα και τα γραφικά καλντερίμια, η Α. Ε. ο πρέσβης της Κορέας στην Ελλάδα και η κ.  Soosuk Lim, προσκεκλημμένοι των κ.κ. Ελένης Σοφού και Μιχάλη Κουρτέση.

Παράλληλα με την ιδιωτική επίσκεψη και περίπατο, το μεσημέρι της Κυριακής 13 Οκτωβρίου, οι περιπατητές του Andros Foot Festival που κατέβηκαν από την Ι. Μ. Παναχράντου γευμάτισαν στον ανδριώτικο μπαξέ της οικογένειας Σ. Πολέμη.

Το μεσημεριανό φαγητό, πραγματοποιήθηκε με την ολοκληρωτική φροντίδα και γαστριμαργική δημιουργία των κυριών του Συλλόγου Λειβαδίων “Ο Άγιος Κωνσταντίνος”, που για μια ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους χωρίς να φείδονται κόπου και χρήματος προκειμένου να ανταπεξέλθουν επάξια στα καθήκοντα της φιλόξενης Ανδριώτισσας οικοδέσποινας, εξαιρετικής μαγείρισσας και υπεύθυνης νοικοκυράς. 

Ο καιρός αντάμειψε τις Λειβαδιανές κυρίες που αγωνιούσαν με έναν ήλιο λαμπερό και θερμοκρασίες ευχάριστες για το παραδοσιακό γεύμα στο κτήμα με τις λεμονιές και τις ευλογημένες καλλιέργειες ενός πραγματικού αντριώτικου μπαξέ. 

Στο γεύμα συμμετείχε το Βραχνού με δυναμικό παρών από τον Σύλλογο Βραχνού τις κυρίες: Σούλα Παντζοπούλου, Βιβή Παντζοπούλου, Αργυρώ Παπαγεωργίου και τον κ. Νίκο Παντζόπουλο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.