“Στιγμιότυπο από την συνάντηση με τους πολιτισμικούς φορείς. Από αριστερά: Μαρίτσα Φιλικού εκ μέρους του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου και του Θεατρικού Ομίλου Άνδρου, Μαριλένα Ξανθού εκ μέρους της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου, Δημήτριος Κοκκίνης εκ μέρους της Λέσχης Άνδρίων, Μίνα Μαμάη- Ρένα Σακελλάρη- Μάρθα Μαραβελή- Αγγελική Κουλούρη εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου, Χρυσάνθη Τσαπέκου-Αγγελική Στρατή- Βιβή Δανιόλου εκ μέρους της Λαϊκής Σκηνής Άνδρου. Στο κέντρο: Δημήτριος Γιαννίσης, επί του Πολιτισμού Αντιδήμαρχος Άνδρου, Γιωταμίνα Αλεξάνδρου, Αναπλ. Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας Δήμου Άνδρου.
Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ευάγγελου Λουκίσσα, επίσης συμμετέχοντα στην συνάντηση εκ μέρους της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου”.

“Συνάντηση με φορείς πολιτισμού της δημοτικής Ενότητας Άνδρου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Εκπρόσωποι του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου (ΜΟΥ.Σ.Α), του Θεατρικού Ομίλου Άνδρου (Θ.Ο.Α), της Κινηματογραφικής Λέσχης, της Λέσχης Ανδρίων, του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου και της Λαϊκής Σκηνής Άνδρου παραβρέθηκαν κατόπιν πρόσκλησης του επί των θεμάτων Πολιτισμού Αντιδημάρχου, Δημήτριου Γιαννίση.

Η ανίχνευση προθέσεων για τα καλλιτεχνικά προγράμματα, οι εισηγήσεις για δράσεις στο πλαίσιο ανάδειξης των χαρακτηριστικών του Ανδριώτικου πολιτισμού και ο συντονισμός διαδικασιών βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων. Οι εκπρόσωποι των φορέων έθεσαν επί τάπητος προβληματισμούς και οραματισμούς για την ανάπτυξη του πολιτισμού στο νησί. Ο κ. Γιαννίσης υπογράμμισε την στόχευση της νέας Αυτοδιοικητικής Αρχής να θεραπεύσει ζητήματα διοίκησης και λειτουργίας των χώρων, που αξιοποιούνται πολιτισμικά και να εστιάσει σε ενέργειες, που θα εξασφαλίσουν την εξωστρέφεια και το πολυεπίπεδο του πολιτισμικού προϊόντος της Άνδρου. 

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων με φορείς πολιτισμού, που προγραμματίζει να συνεχίσει η νέα Δημοτική Αρχή στην δημοτική ενότητα Κορθίου και Υδρούσας”.  

Δ. Α. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.