«Τα νέα γύρω από την αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού είναι πολύ ενθαρρυντικά, όχι μόνο επειδή βελτιώνονται συνεχώς οι μέθοδοι αντιμετώπισης των παθήσεων αυτών, αλλά επειδή σήμερα γνωρίζουμε περισσότερα από ποτέ σχετικά με τους τρόπους πρόληψής τους. Με τη σύγχρονη τεχνολογία και την εξέλιξη της ιατρικής είμαστε πλέον σε θέση να έχουμε τον έλεγχο της υγείας μας και της διασφάλισής της για το μέλλον σε κάθε στάδιο της ζωής μας»

Νατάσα Παζαΐτη, MD, PhD, FEBS,
Διευθύντρια Κλινικής Metropolitan General

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στις 7μ.μ. το Ίδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιεως και ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου διοργανώνουν ομιλία με θέμα “Σύγχρονη Θεραπευτική προσέγγιση στον καρκίνο του μαστού” με ομιλήτρια την κ. Νατάσα Παζαΐτη-Ειδική Χειρουργό Μαστού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Χώρο του Λυκείου Χώρας Άνδρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Η κ. Παζαΐτη είναι συγγενείς εξ’αγχιστείας και οικογενειακή φίλη με την Ντινάσια Λογοθέτη και Γιώργο Φωτεινόπουλο, ενώ με τον σύζυγό της επισκέπτονται το νησί μας τακτικά. 

“Η Αναστασία Παζαΐτη – Καραμανλή του Μιχαήλ είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου του 1966 και κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (1988) και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2002) και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2004). Τελείωσε το αγροτικό της στην Κόρινθο. Από τις αρχές του 2007 εργάζεται στο Λαϊκό Nοσοκομείο της Αθήνας ως ειδικευόμενη Γενικής Χειρουργικής. Η σχέση της με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας επισημοποιήθηκε στα τέλη του 1997. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 1998 στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003 έγινε μητέρα των διδύμων, Αλέξανδρου και της Αλίκης. Είναι πρόεδρος του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου (ΑΟΣ)”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.