Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Άνδρου, σε μια προσπάθεια επικαιροποίησης των δράσεών του και προώθησης νέων, πρόκειται να διεξάγει σε τακτικά χρονικά διαστήματα, ΔΩΡΕΑΝ νοσηλευτικές μετρήσεις (αρτηριακής πιέσεως και σακχαρώδους διαβήτη) για τους ηλικιωμένους δημότες των πιο απομακρυσμένων περιοχών του νησιού, των οποίων η πρόσβαση στις Υγειονομικές Υπηρεσίες λόγω αποστάσεως καθίσταται δύσκολη.

Η δράση πρόκειται να ξεκινήσει στις 11 Νοεμβρίου 2019 από τον οικισμό της Βουρκωτής, ενώ έπεται σταδιακή ενημέρωση για τη χρονολογική και γεωγραφική εξέλιξη της δράσης (Ημερομηνίες – Οικισμοί). Όσοι εκ των κατοίκων της περιοχής της Βουρκωτής επιθυμούν να συμμετάσχουν στις μετρήσεις και να λάβουν γνώση των υπηρεσιών της δομής από το απασχολούμενο προσωπικό της, μπορούν να προσέλθουν τη Δευτέρα (11/11/2019) από τις 9:00 – 11:30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο της Βουρκωτής.
Επιπλέον όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί με το αντιγριπικό εμβόλιο κατά της εποχικής γρίπης και στελεχών του ιού Η1Ν1 μπορούν (έχοντας μαζί τους το εμβόλιο) να εμβολιαστούν από τις νοσηλεύτριες του προγράμματος.

Οι Υπεύθυνες Συντονισμού του Προγράμματος

Καραμφίλ Αννέτα, Στάμου Μιρέλλα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.