Στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ανάρτησε με έκδηλη χαρά ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μουστάκας τα εξής:

“Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η προσπάθεια του Δήμου μας στο να είναι ένας από τους πρώτους πέντε Δήμους που επιλέχθηκε πανελλαδικώς για την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος ανακύκλωσης και δια στόματος Κου Θεοδωρικάκου, υπουργού Εσωτερικών, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.
Ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με τους Δημάρχους/αντιδημάρχους Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Ιωαννίνων και Ναυπλίου και με τον εκλεκτό Κο Πατούλη Γεώργιο, περιφερειάρχη Αττικής!!!”

Καλή Επιτυχία στην πράξη και στο νησί μας κ. Μουστάκα.

Στο μεταξύ στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης αναφέρει σχετικά: «Οι Ανδριώτες θα αγκαλιάσουν αυτό το πρόγραμμα. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον υπουργό εσωτερικών κύριο Θεοδωρικάκο τους εκπροσώπους της ανταποδοτικής ανακύκλωσης για την μέχρι τώρα συνεργασία μας, και να πω ότι, επειδή εκπροσωπώ έναν τουριστικό προορισμό, η ανακύκλωση και η εν γένει σωστή διαχείριση των στερεών αποβλήτων, αλλά και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι πολιτισμός και μέσο τουριστικής προβολής. Να ξέρετε μέσα από στατιστικές έρευνες που έχουν γίνει οι επισκέπτες μας, που είναι από όλο τον κόσμο, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα διαχείρισης αποβλήτων και για μας αυτό φαντάζει ως η μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσουμε σωστά για να κάνουμε την κυκλική οικονομία και την ανακύκλωση τρόπο ζωής».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε, μεγάλη ιστορία με ανησυχητικό παρελθόν. στης οποίας τα διχτυα έχουν πιαστεί αρκετοί Δήμοι και όχι αυτοί οι πέντε μόνο. Φυσικά δεν μπορεί κανείς να λέει πρωτοποριακό το σύστημα που πάει καμμιά 10ετία πίσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.