Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή-προσκύνημα στη Λειβαδιά και την Ι.Μ  Οσίου Λουκά στις 23/11/2019. Ο καιρός βοήθησε στο να είναι η εκδρομή ιδιαίτερα ευχάριστη και οι εκδρομείς να θαυμάσουν το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος της περιοχής του Ελικώνα αλλά και το θαυμάσιο βυζαντινό μνημείο του 10ου αιώνα τη Μονή Οσίου Λουκά του Στειριώτη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πατέρα Γρηγόριο που με χαρισματικό τρόπο ξενάγησε τους εκδρομείς στους χώρους και τα ιερά τεχνουργήματα της Μονής.

Έπειτα από το προσκύνημα ακολούθησε φαγητό και γλέντι σε παραδοσιακή ταβέρνα στη Λειβαδιά, ενώ η υπέροχη μέρα ολοκληρώθηκε με απολαυστικό καφέ στο όμορφο τοπίο των πηγών “Κρύας” Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και να είμαστε καλά για μια επόμενη  εξόρμηση.

Εκ του Δ. Σ.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.