Σπιτάκια ανακύκλωσης στην Άνδρο

Οι πολίτες της Άνδρου επιλέγουν να ανακυκλώνουν στα «σπιτάκια της ανακύκλωσης». Στα εγκαίνια της πρώτης και πρότυπης μονάδας κατασκευής μηχανών ανταποδοτικής ανακύκλωσης στην Ελλάδα, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Γιαννίση.

«Σπιτάκια» Ανακύκλωσης

Τα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του νησιού θα είναι τριών υλικών θα δέχονται δηλαδή μεταλλικές, πλαστικές, γυάλινες συσκευασίες και θα επιστρέφουν με την μορφή κουπονιού που θα εξαργυρώνεται σε συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ 0,03€ για κάθε συσκευασία. Τα σπιτάκια θα είναι σε On line για να παρακολουθείται η επιτυχία του προγράμματος, βασικά όλοι θα τα παρακολουθούμε γιατί έτσι όπως είναι η κατάσταση με τα σκουπίδια μπορεί τα “σπιτάκια” να φέρουν αποτέλεσμα. Με τις ευχές μας!

Η νέα τάση: Ραντεβού στα σπιτάκια, να παίξουμε κουτάκια! (δεν είναι αστείο…  ο σκοπός αγιάζει τα μέσα)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρωτοποριακό πρόγραμμα που εφαρμόζεται τουλάχιστον καμμιά δεκαπενταριά χρόνια από ουκ ολίγους Δήμους και το οποίο έχει αποδειχθεί ότι έχει ενδιαφέρον μόνο για super markets.
    Με σύμβαση με εταιρεία που της έχει αφαιρεθεί δύο φορές κατά το παρελθόν η άδεια λειτουργίας.
    Κι άντε να καταπιούμε τα πιο πάνω που πανεύκολα μαθαίνει κανείς με μια αναζητησούλα στο διαδίκτυο….αυτά τα λίγα σπιτάκια που θα τοποθετηθούν τι χωρητικότητα έχουν και κάθε πότε θα αδειάζονται…ή μήπως θα έχουμε και χώρους αποθήκευσης των υλικών αυτών, οι οποίοι χρειάζονται πλήρη περιβαλλοντική αδειοδότηση…έτσι πληροφοριακά……………………………..

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.