Επιμέλεια: ΜΑΛ. ΧΡΗΣΤΟΥ

«Με δυο νίκες επέστρεψε η εφηβική ομάδα του Α.Ο. Άνδρου από την Σύρο το Σαββατοκύριακο 8,9 Φεβρουαρίου.  Το Σάββατο η ομάδα αντιμετώπισε των Α.Ο.Ερμουπουλης που μετά από εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση επικράτησε με σκορ 61-95

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-20, 32-49 (ημίχρονο), 47-75, 61-95.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδ. Μαύρος): Βελούδος, Ρούσσος, Μαρουδιάς 5 (1), Τσιομπάνης-Κοντέλης 7, Σαμψωνίδης, Ξαγοράρης 4, Τομαής 29 (3), Καλογρίδης 14 (1), Παλαιολόγος 2, Νικολακόπουλος, Μανής.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Ζώνγκα 3 (1), Μπέλλο Αντ. 20 (2), Βρεττός 2, Γκάνας 34 (5), Ανύσης 2, Μπέλλο Ερ. 6, Μανδαράκας 2, Σωτήρος 10, Κωνσταντής 8 (2), Καλογιέρι, Μενδρινός, Λαμάι 8.

Την Κυριακή η ομάδα αντιμετώπισε τον Άρη Σύρου κατακτώντας το δεύτερο σερί εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνα και συνολικά πετυχε την πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 31-79.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-25, 18-46 (ημίχρονο), 22-61, 31-79.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ ΕΑΟ (Αντ. Βαρθαλίτης): Κοπανιτσάνος 4, Κολσούζογλου, Κουτσός, Δάσκος 19 (1), Κάπελλας, Τομαής 3 (1), Καρυστινός, Νταβελάκης 3, Βαρθαλίτης, Λούβαρης 2

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Ζώνγκα 6 (1), Μπέλλο Α. 13 (1), Βρεττός 9 (1), Γκάνας 18, Ανύσης 2, Μπέλλο Ε. 5 (1), Σωτήρος 10, Ρούτσι 3 (1), Κωνσταντής, Καλογιέρι 2, Μενδρινός 7 (1), Λαμάι 4.

Με αυτές τις νίκες η ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση της στο Final -4 που θα γίνει στην Σαντορίνη το διάστημα 28-29 Μαρτίου και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Σημειωτέων ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που προκρίνεται η ομάδα και είναι η μοναδική που δεν προπονείται ή αγωνίζεται σε κλειστό γήπεδο». 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στην ομαδάρα, στα παιδιά, στον προπονητή, στην διοίκηση. Η ομάδα αυτή είναι υπόδειγμα ποιοτικής δουλειάς, επιμονής, αφοσίωσης στον στόχο αποτελεσματικότητας κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.
    Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ

  2. Ντροπή για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων να μην έχει ένα κλειστό. Η ανδρος είναι πολύ πίσω αθλητικά σε όλα τα επίπεδα την στιγμή που αλλά νησιά έχουν κάνει άλματα και έχουν ακόμα και εοαγγελματικες ομάδες σε εθνικές κατηγορίες. Μπράβο στα παιδάκια που παίζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.