Επιμέλεια:ΜΑΛ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μία εβδομάδα μετά το νικηφόρο πέρασμα του από τη Σύρο για το εφηβικό πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, ήρθε η σειρά  της παιδικής ομάδας να πανηγυρίσει 2 ισάριθμες νίκες , να διευρύνει το αήττητο σερί της 7Χ7 και να κλειδώσει την πρώτη θέση στον όμιλο που θα την οδηγήσει στο Final-4 της Πάρου, το οποίο  θα γίνει στις 4,5 Απριλίου 2020.   

                                   

Στον Σαββατιάτικο αγώνα της 15.2.2020 ενάντια στον Α.Ο.Ερμουπολης η ομάδα μπήκε νωθρά, λίγο η έλλειψη προπονήσεων λόγο των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί , η έλλειψη κλειστού γυμναστηρίου που  δυσκολεύει την προετοιμασία της ομάδας και λίγο το νεαρό της ηλικίας, την βρήκε να χάνει στο ημίχρονο με 7 πόντους  43-36. Μετά την ανάπαυλα η ομάδα βρήκε τα πατήματα της και με ένα ξέσπασμα κατάφερε να προηγηθεί έως και 18 πόντους και να ολοκληρώσει των αγώνα με 7 πόντους διαφορά 77-84.

 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-23, 43-36 (ημίχρονο), 58-60, 77-84.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδ. Μαύρος): Σταχτάς, Σιγάλας 39 (2), Βαρθαλίτης, Μαρουδιάς 12 (3), Πρίντεζης, Τσιομπάνης 4 (1), Βαμβακούσης 4, Ζούμπερης, Καλογρίδης 8 (2), Παλαιολόγος 5, Κάπελλας 3, Ξαγοράρης 2.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Ζώνγκα Μ. 13 (1), Μπέλλο Ε. 16 (1), Τσορτανίδης 6, Καλογέρι 11 (1), Ρούσας, Σωτήρος 3, Μανδαράκας 14 (1), Βενέτης, Μαγουλάς, Πετράκης, Νασόπουλος, Λαμάι 21.

Την Κυριακή ο προπονητής της ομάδας   Κυριάκος Μουστάκας έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα παιχνίδια στα πόδια τους κι όλα αυτά εν όψει του Final -4 της Πάρου. O αγώνας ήταν αμφίρροπος έως το ημίχρονο παρόλο που η ομάδα δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα βρήκε τις λύσεις και  με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα πανηγύρισε την εβδόμη σερί της νίκη με σκορ 33-56.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-17, 19-29 (ημίχρονο), 30-44, 33-56.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ ΕΑΟ (Λ. Λαζαρίνος): Χρυσαφίδης, Κοπανιτσάνος 3, Πλούμπι 24 (3), Νταβελάκης 2, Ανδρεαδάκης, Κουτσός, Κοντός, Γλύκας, Κολσούζογλου, Καλογερόπουλος, Στρογγύλης, Βαρθαλίτης 4.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Μαγουλάς, Μπέλλο 8 (1),Τσορτανίδης 8, Καλογιέρι 9, Ρούσσας 2, Σωτήρος 18 (1), Μανδαράκας 2, Βενέτης, Μπάρδο 3 (1), Μπιστης, Νασόπουλος 2, Πετράκης 4.

Να σημειωθεί ότι η επιτυχία της παιδικής ομάδας είναι ακόμα μεγαλύτερη εάν αναλογιστεί κάποιος ότι  αποτελείται από παίκτες και από τα 4 δημοτικά διαμερίσματα,  4 παίκτες  από Γαύριο, 1 από Μπατσί , 2 από Κόρθι και 7 από την Χώρα χωρίς να κάνουν μαζί προπόνηση αλλά προπονούνται χωριστά στους τόπους, τις διαμονής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.