Με την αμέριστη βοήθεια και χρηματοδότηση του καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη υλοποιήθηκε η μελέτη κατασκευής του νέου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου, επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες για την υπαγωγή του έργου στο ΕΣΠΑ την Παρασκευή 21.2.2020.


Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του δημάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη που ανακοίνωσε το γεγονός στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB:

«Εχθές υποβάλαμε προς ένταξη στο ΕΣΠΑ το νέο δημοτικο σχολείο χώρας Άνδρου. Εκδόθηκαν όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις καθώς και η άδεια οικοδομής .
Ευχαριστώ τον καπετάνιο Γιανούλη Καμπάνη για την χρηματοδότηση της μελέτης , γεγονός καθοριστικό για την επιτάχυνση του έργου.

 

Ευχαριστώ επίσης το Γραφείο που εκπόνησε την μελέτη για την συνεργασία και την τήρηση του ασφυκτικού χρονοδιαγράμματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τεχνική υπηρεσία του δήμου μας για την συντονισμένη προσπάθεια και τις πολλές ώρες δουλειάς. Είμαστε πια πολλά βήματα πιο κοντά στον στόχο. Καλή συνέχεια».

Δ. Λοτσάρης – Γιαννούλης Καμπάνης, Σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ιδιαίτερα Ευχάριστο Νέο και φυσικά αξίζουν τα βαθιά Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν για την επιτυχή αυτή Ένταξη και τον Σχεδιασμό ενός σύγχρονου Σχολικού κτιρίου για το Δημοτικό της Χώρας. Επιτρέψτε μου όμως να υπενθυμίσω οτι απο το 2008 είχα προτεινει στον τότε Δήμαρχο την Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος στο δώμα και την σκεπή του υπάρχοντος κτιρίου ώστε αυτό να καταστεί Ενεργειακά Οικονομικότερο στην λειτουργία του. Τώρα πλέον με τις νεώτερες εξελίξεις στα Ενεργειακά συστήματα μπορούμε να μιλάμε για Ενεργειακά Αυτόνομα Κτίρια – Μηδενικών (σχεδόν) Ενεργειακών πρόσθετων Απαιτήσεων και Εκπομπών, οπότε μια ανάλογη Βιοκλιματική Μελέτη για το ίδιο το Κτίριο και μια ειδικότερη Ενεργειακή Μελέτη θα μπορούσε εκτός των άμεσων Οικονομικών Ωφελών από την λειτουργία του θα μπορούσε να κάνει το Νέο Δημοτικό Σχολείο της Χώρας Πανελλαδικά διάσημο ως Πρότυπο Σύγχρονου – Περιβαλλοντοφιλικού Σχολείου. Δηλώνω λοιπόν την Προθυμία να συμβάλλω προσθέτωντας ως Αρχιτέκτων Μηχανικός Βιοκλιματικής Δόμησης τις κατάλληλες επιπλέον Μελέτες – ώστε να εμπλουτιστεί ο Φάκελος του τελικού Έργου – στο συμβολικό κόστος παραγωγής (με την πλήρη νόμιμη Αμοιβή μου κατά το Τ.Ε.Ε. ως Δωρεά).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.