ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς τους κατοίκους σε Αμόλοχο, Μακροτάνταλο και Βιτάλι

Αποκαταστάθηκε πλήρως η βλάβη που είχε παρουσιαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο σύστημα αναμετάδοσης σήματος Ίντερνετ στις περιοχές του Αμόλοχου, του Μακροτάνταλου και του Βιταλίου.

Η βλάβη ήταν μεγάλη και χρειάστηκαν δυο ημέρες για την αποκατάσταση της. Ήταν επιβεβλημένο να χρησιμοποιηθούν αρκετά νέα υλικά, μέσα σε αυτά και νέα κεραία.

Λόγω της τοποθέτησης της νέας κεραίας, σας επισημαίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση. Θα χρειαστεί να επιλεγεί η νεα κεραία στο σύστημα σας για τη λήψη σήματος. Όποιος δεν γνωρίζει πως να το κάνει αυτό θα ήταν προτιμότερο να συμβουλευτεί κάποιον γείτονα του ή κάποιον ειδικό. Πιθανώς εκτεταμένος πειραματισμός μπορεί να δημιουργήσει, όπως παλαιότερα, πρόβλημα στο σύστημα αναμετάδοσης.

Ο Δήμος μας, αφουγκραζόμενος την ευλόγως επιτακτική ανάγκη της δυνατότητας χρήσης Ίντερνετ είτε για ενημέρωση, είτε για να μπορούν τα παιδιά να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα, επιμελήθηκε για την αποκατάσταση της αναφερόμενης βλάβης, παρόλη τη γενικότερη δυσχέρεια που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την παγκόσμια αρνητική συγκυρία λόγω της πανδημίας του Κορωνοιού.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ  ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ 
Ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης 
#andriakipress

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.