Παραδόθηκε σήμερα Σάββατο 4.4.2020, στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, από τον πρόεδρο του ΑΜΑ – Andros Maritime Association – Μάκη Κουρτέση, υγειονομικός εξοπλισμός αποτελούμενος από 65  τεμάχια  ΚΙΤ που συμπεριλαμβάνουν ολόσωμη προστατευτική ενδυμασία, προστατευτικά ματιών/ γυαλιά, γάντια νιτριλίου, αντισηπτικά χεριών και μαντηλάκια, ποδονάρια, ειδικές χειρουργικές σακούλες για απορρίμματα και 100 μάσκες τύπου FFP2.

 

 

Παρόντες ο Δήμαρχος του νησιού κ. Δημήτρης Λοτσάρης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Κρίσης για τον Κορωνοϊό κ. Αριστοτέλης Διαπούλης, ο π. δήμαρχος και μέλος της Επιτροπής κ. Θεοδόσης Σουσούδης οι γιατροί και το προσωπικό του Κ.Υ.Α. και του ΕΚΑΒ.

Η προσφορά του ΑΜΑ -της Ναυτιλιακής Ένωσης Ανδριωτών – θα συνεχισθεί, όπως έγινε γνωστό, με την προσφορά αναλώσιμων υλικών, όπως υγρού αντισηπτικού τους επόμενους μήνες σε μια προσπάθεια η Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών να συνδράμει επί της ουσίας στο νησί, πολύ δε περισσότερο στις δύσκολες ημέρες του Covid -19 που διανύουμε.

 

#andriakipress #coronavirus

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στο Κέντρο Υγείας, εν μέσω πανδημίας, χωρίς μάσκα!! Τα λόγια είναι φτωχά……

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.