Αγαπητοί Ανδριώτες,

Επειδή δεν θα υπάρξει Θεία Λειτουργία για την εορτή της Θεοσκεπάστου στην Άνδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας Andros Society of USA σε συνεργασία με τον Πατέρα Δημήτριο Καλογρίδη θα εχουν σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ τη Λειτουργία της Θεοσκεπάστου την Κυριακη 5 Απριλιου 2020, στις 10π.μ. (Ωρα Νέας Υόρκης) και 5μ.μ. (Ώρα Ελλάδος)

Η Λειτουργία θα γίνει με live streaming στον διαδικτυακό σύνδεσμο: https://www.facebook.com/watchparty/2702647129983290/?entry_source=PAGE_TIMELINE

Μια προσφορά απο το Andros Society of USA σε όλους τους Ανδριώτες σε ολο τον κόσμο.

Δ. Καλαντζής

Το Μήνυμα του Πατρός Δημητρίου Καλογρίδη


Αυτή την 5η Κυριακή της Σαρακοστής 5 Απριλίου 2020 η Θεία Λειτουργία του Αγίου Βασιλείου, θα τελεστεί στις 10.00 π.μ (ώρα Ελλάδας 17.00) Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Jefferson Long Island NY μαζί με τη γιορτή της Παναγίας Θεοσκεπάστου. Θα ακολουθήσει ανα΄πεμψη δέησης στην Ιερά Εικόνα της Παναγίας Θεοσκεπάστου που βρίσκεται νεοεγκατεστημένη στο νότιο τείχος της εκκλησίας. 

https://www.facebook.com/watchparty/2702647129983290/?entry_source=PAGE_TIMELINE

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.