Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες στην Άνδρο. Το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο του Χρήστου Βουραζέρη, συνεργάζεται πλέον με τον Ανδριώτη ασφαλιστικό σύμβουλο, Κώστα Γλυνό. Οι δυο τους ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό, τη γνώση και την υπευθυνότητα στους τομείς τους. Σκοπός της νέας συνεργασίας είναι η παροχή στους πελάτες τους αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο παράλληλα με τις λογιστικές και φοροτεχικες υπηρεσίες, ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για κάθε ασφαλιστική ανάγκη, ατομική αλλά και επαγγελματική.

Αναφερόμενος στη συνεργασία αυτή, ο κ. Κώστας Γλυνός είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Βουραζέρη γι΄ αυτή τη συνεργασία προσβλέποντας σε μια εποικοδομητική και δημιουργική συνέχεια και να πω ότι διαθέτουμε μια ευρύτατη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Όπως συμβόλαια για την υγεία, τη σύνταξη, την αποταμίευση, την προστασία ζωής, το αυτοκίνητο, την περιουσία, αλλά και ασφαλίσεις επιχειρήσεων, στελεχών, μαθητών σχολείων, αθλητών αθλητικών σωματείων, τουριστικών επιχειρήσεων κλπ. Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε απορία και να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερομένου».

 Από την πλευρά του ο Χρήστος Βουραζέρης καλωσόρισε τη νέα συνεργασία, επισημαίνοντας: «Εδώ και είκοσι οκτώ χρόνια πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία των γραφείων μας με τον ασφαλιστικό σύμβουλο, συμπατριώτη μας, Κώστα Γλυνό, τον οποίο καλωσορίζω στην ομάδα και του εύχομαι καλή δύναμη. Με αυτή τη συνεργασία, οι πελάτες μας θα μπορούν να ενημερωθούν υπεύθυνα για οποιοδήποτε ασφαλιστικό θέμα ενδιαφέρονται από τον νέο μας συνεργάτη».

Καλορίζικοι και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία! 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.