Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε σήμερα, 16 Ιουνίου 2020, απόφαση, με την οποία ορίζει Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρη Λάσκαρη, στον οποίο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες του τομέα Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων για τις Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων.

  • Ο δήμαρχος Άνδρου προέβη στην ακόλουθη δήλωση

“Χαιρετίζω την σημερινή Απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκου, να ορίσει τον Έπαρχο Άνδρου, Δημήτριο Λάσκαρη, Αντιπεριφερειάρχη για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων στον τομέα Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων. 

Την Απόφαση αυτή θεωρώ ως ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας και απόδειξη της αγαστής συνεργασίας που έχουμε εδραιώσει ανάμεσα στον Δήμο Άνδρου και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, γεγονός που εξέφρασα τηλεφωνικά και στον κ. Λάσκαρη, μαζί με τις ευχές μου για καρποφόρα σταδιοδρομία και σ’ αυτόν τον τομέα.

Εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας, ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει στην Άνδρο και τους ανθρώπους της.

Ο Δήμαρχος Άνδρου Δ. Λοτσάρης

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ θα μας υποχρέωνε ο κύριος περιφερειάρχης αν μας γνωστοποιούσε τα κριτήρια βάσει των οποίων γίνεται η ανάθεση αρμοδιοτήτων. Λόγου χάριν: επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο, σχετικές σπουδές, αξιοσημείωτες επιστημονικές μελέτες και άλλα σχετικά. Αναμένουμε …ώστε να μπορούμε να συμμεριστουμε την χαρά για την επιτυχή επιλογή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.