PHOTO: Dimitris Lotsaris https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3935640989811154&set=pcb.3935677523140834&type=3&theater

“Ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία της δωρεάν παραχώρησης ενός απορριμματοφόρου από τον Δήμο Βούλας – Βουλιαγμένης στον Δήμο μας. Η διάρκεια της παραχώρησης είναι τρίμηνη, από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Αντιμετωπίζεται έτσι η έντονη εποχικότητα που παρατηρείται στην Άνδρο, όπως άλλωστε και στα υπόλοιπα  Νησιά,  με την παραγωγή απορριμμάτων τους θερινούς μήνες σε σχέση με τον Χειμώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την ομόφωνη απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η παραχώρηση, καθώς και τον Αργυρή Παξινό για τον συντονισμό .

Να σημειωθεί ότι ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας είναι ο απαρχαιωμένος μηχανολογικός εξοπλισμός καθαριότητας αφού τα τελευταία χρόνια δεν ενισχύθηκε καθόλου. Για τον λόγο αυτό ποσό 150.000,00€ με το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί ο Δήμος μας, η απόφαση είναι να διοχετευθεί άμεσα για την αγορά 2 ελαφρώς μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων. Οι σχετικές διαδικασίες θα ξεκινήσουν άμεσα”.

Δελτίο τύπου Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.