Πυρκαγιά στη Χώρα περιοχή εργοστασίου Δ.Ε.Η.Λήξη συναγερμού μετά την πυρκαγιά στη Χώρα, στην περιοχή εργοστασίου Δ.Ε.Η.,Τρύπες, Αγία Τριάδα.

Πυρκαγιά στη Χώρα περιοχή εργοστασίου Δ.Ε.Η. - Τρύπες - Αγία Τριάδα
Πανοραμική η … μαυρίλα. Photo: Μανώλης Μακρογκίκας

 

Πυρκαγιά στη Χώρα περιοχή εργοστασίου Δ.Ε.Η. - Τρύπες - Αγία Τριάδα
Σε επιφυλακή παραμένουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον κίνδυνο της αναζωπύρωσης. Photo: Μανώλης Μακρογκίκας

Πυρκαγιά στη Χώρα περιοχή εργοστασίου Δ.Ε.Η. - Τρύπες - Αγία ΤριάδαΜεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία επάνω από το εργοστάσιο της Δ.Ε.Η. στην Χώρα και ανέβηκε προς το βουνό.

Η πυρκαγιά που απείλησε παρακείμενες οικίες και τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού ανέβηκε προς την Αγία Τριάδα και κατασβέστηκε με μεγάλη προσπάθεια σχεδόν άμεσα.

Πυρκαγιά στη Χώρα περιοχή εργοστασίου Δ.Ε.Η. - Τρύπες - Αγία ΤριάδαΤο Ρεπορτάζ

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 4 οχήματα και 9 πυροσβέστες καθώς και οι εθελοντές Σ..Ε.Δ.Α. με 4 οχήματα και 15 άνδρες. Οι δυνάμεις καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να «πιάσουν» έγκαιρα την φωτιά πριν ξεφύγει.

Πυρκαγιά στη Χώρα περιοχή εργοστασίου Δ.Ε.Η. - Τρύπες - Αγία ΤριάδαΏρα 06:00 Το πρωί και η φωτιά βρίσκεται να καίει χαμηλά κοντά στη θάλασσα στην χαράδρα πίσω από το λιμάνι. Οι προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίζονται για να αποτραπεί η εξάπλωση της πυρκαγιάς, καθώς οι άνεμοι ενισχύονται.

Ώρα 06:30 Λήξη συναργερμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.