Με ένα ασημένιο μετάλλιο ακόμη η Ελλάδα, αυτό του Λεωνίδα Τσορτανίδη και μια ακόμη τιμή για την Άνδρο η προσπάθεια του παιδιού και της οικογένειάς του. Συγχαρητήρια από καρδιάς.

Με ένα ασημένιο μετάλλιο ακόμη η Ελλάδα, αυτό του Λεωνίδα Τσορτανίδη

Ακόμη μια φορά ο Λεωνίδας Τσορτανίδης αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, μας κάνει υπερήφανους. Ασημένιο στα Eυρωπαϊκά RSX. Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από το κείμενο στην  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που υπογράφει η Σπυριδούλα Σπανέα – γνωστή αθλητικογράφος στην οποία έχει απονεμηθεί το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση, και αγαπητή στους Ανδριώτες καθώς καλύπτει για το Ν.Ο.Α. τον Δ.Ι.Α. Ιωάννης Β. Γουλανδρής.

Δύο φορές ανέβηκε στον ιστό των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων RSX η ελληνική σημαία.

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης και η Κατερίνα Δίβαρη, ύστερα από εντυπωσιακές εμφανίσεις, επέστρεψαν από τη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας φέροντας στις αποσκευές τους από ένα ασημένιο μετάλλιο.

Για ακόμα μία διοργάνωση, η νέα γενιά των «παιδιών του ανέμου» έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει. Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης ήρθε 2ος στους αθλητές έως 21 ετών και 27ος στη γενική.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Είχε μεγάλο κύμα και μπουρίνι. Ο άνεμος άλλαζε συνεχώς διεύθυνση», ο Γιώργος Φράγκος, παλαιός πρωταθλητής και τώρα προπονητής του Λεωνίδα Τσορτανίδη.

Συγχαίρει και ο Δήμος Άνδρου με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα 30.11.2020

“ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανδρών και νέων ανδρών (Κατηγορία Κ21) κατέκτησε ο ανδριώτης Λεωνίδας Τσορτανίδης. Το Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στην Βιλαμούρα της Πορτογαλίας από 22 έως 28 Νοεμβρίου 2020, ήταν το τελευταίο του Λεωνίδα στην κατηγορία RS:x, την παρουσία του στην οποία έκλεισε με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.

Πρόκειται για μια διάκριση, που κάνει περήφανο τον ίδιο, την οικογένειά του και την Άνδρο μας.

Καλή και δυνατή συνέχεια στον αγώνα σου, Λεωνίδα! Είμαστε δίπλα σου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.