Μόνο η Άνδρος εκπροσωπεί την Ελλάδα ως προορισμός για το 2021 σύμφωνα με τους NYT (New York Times), με την χώρα μας να βρίσκεται στην 25η θέση μεταξύ 52 αγαπημένων τόπων για το 2021.

Μόνο η Άνδρος εκπροσωπεί την Ελλάδα ως προορισμός για το 2021 σύμφωνα με τους NYT
Μια από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το δημοσίευμα των ΝΥΤ

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο iefimerida

“Στη σχετική ανάρτηση με υπέρτιτλο «Andros, Greece» και τίτλο «Philoxenia, or hospitality, is at the heart of everything on this island», η Maria Dal Pan (συγγραφέας και ιδρυτής της «Erwin Park Communications», με καταγωγή από το νησί) περιγράφει με εγκωμιαστικά λόγια το «μαγευτικό, γεμάτο ζωή» νησί, που πρωτογνώρισε το 1992.

Στο τελευταίο της ταξίδι το 2017 επισκέφθηκε την Άνδρο αυτή τη φορά με τα παιδιά της, με τα περισσότερα να μην έχουν αλλάξει στο νησί, αλλά και τόσα ακόμη αξιοθέατα που δεν είχε παρατηρήσει σε προηγούμενες επισκέψεις της.

Μιλά για «θερμό, φιλόξενο τόπο», όπου ο αέρας μοσχοβολά άρωμα λουλουδιών.

Την αναφορά των «NYT» στην Ανδρο συνοδεύουν φωτογραφίες από τη Χώρα του νησιού…”

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.