Έκτακτο δελτίο αυξημένης ετοιμότητας λόγω καιρού εξέδωσε το Λιμεναρχείο Άνδρου με αφορμή την πρόγνωση της Ε.Μ.Υ. για ισχυρούς ανέμους και σποραδικές καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο αυξημένης ετοιμότητας λόγω καιρού
Ο νοτιάς σαρώνει την Άνδρο στην φωτογραφία του ζωγράφου Μιχάλη Τζανουλίνου

Το δελτίο του Λ.Α.

«Αυξημένη προσοχή λόγω έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».
1. Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την από 11-01-2021 Πρόγνωση της Ε.Μ.Υ. για αύριο Τρίτη 12-01-2021 στις Κυκλάδες προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και κυρίως τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στις βόρειες Κυκλάδες. Επίσης, την Τρίτη 12-01-21 θα επικρατήσουν Νότιοι άνεμοι εντάσεως 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση από το βράδυ.
2. Ως εκ τούτου παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή, εγρήγορση και λήψη όλων των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων για τη διατήρηση θέσης αγκυροβολίας ή παραβολής όλων των παροπλισμένων, εγκαταλελειμμένων, επικίνδυνων, επιβλαβών πλοίων ή/και σκαφών για την αποφυγή κινδύνων παράσυρσής τους.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. ΚΡΑΨΙΤΗΣ Θεόδωρος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.