Το Επιμελητήριο Κυκλάδων υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με τα Πανεπιστήμια Πειραιώς και Γεωπονικό Αθηνών και για τον λόγο αυτό παραχωρεί συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, στις 15.00 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με τα Πανεπιστήμια Πειραιώς και Γεωπονικό Αθηνών

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων,
κ. Γιάννης Ρούσσος, καθώς και οι Πρυτάνεις των δύο Πανεπιστημίων, ο καθηγητής Σπυρίδων Κίντζιος, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο καθηγητής Άγγελος Κότιος, του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τα δύο Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάληψης πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των παραγωγικών δυνάμεων, την προώθηση της επιχειρηματικότητας, την προστασία της απασχόλησης, την εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής και την ανάληψη καινοτόμων δράσεων. Επιπλέον, θα αναλυθούν οι στόχοι των συνεργασιών αυτών και θα παρουσιαστούν οι πρώτες ενέργειες που περιλαμβάνει το κοινό πλαίσιο δράσης.

Τη Συνέντευξη Τύπου μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος μέσω livestreaming στο κανάλι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο youtube youtube.com/user/kyklades07/live και στη σελίδα του στο facebook facebook.com/cycladeschamber.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.